West Portland Park kitchen

A 1960’s split level home gets a new kitchen and living space.  The home owners wanted their West Portland Park kitchen transformed into a more modern and open space to entertain family and friends so the visual barrier dividing wall between kitchen and dining rooms was removed and the entire kitchen gutted.  The new kitchen layout with its generous amount of lighting, recessed and under cabinet, really make the kitchen look and feel bigger.  Custom walnut base cabinets with matching continuous grain really set off the gloss white wall cabinets and quartz counters. The 4×9 glass backsplash tile infuse subtle color into the space while the stainless steal apron sink and appliances add a touch of modern class.  12×24 tile for the kitchen floor compliment the new bamboo hardwoods throughout the dining and living room space.